INTRESSANT LÄSNING

Vill du lära dig att meditera?

Vill du lära dig att meditera?

Utmattningssyndrom har blivit en allt vanligare diagnos idag. Fler och fler ”går in i väggen” eller drabbas av andra stressrelaterade problem.
Ett sätt att hjälpa sig själv är att meditera. Det kan kännas lite ovant om man aldrig har gjort det tidigare. Här kommer därför en meditation för dig som aldrig har mediterat tidigare eller för dig som tycker att det är svårt.

läs mer
Bra graviditet och förlossning via osteopatisk behandling

Bra graviditet och förlossning via osteopatisk behandling

Under en graviditet utsätts kvinnan för stora påfrestningar fysiskt, biokemiskt och psykologiskt.
Att under graviditet behandla muskulatur och leder i rygg och bäcken, ger dig en bättre balans och rörlighet och därmed bättre möjligheter att undvika smärtor i rygg och leder under graviditeten.

läs mer
Förbered dig inför förlossningen

Förbered dig inför förlossningen

Inför förlossningen är det bra att förbereda sig på olika sätt. Inte minst att få bra kontakt med sin kropp och bli bekant med hur den reagerar i olika situationer. Här följer ett tips!

läs mer
Gravidlycka blandat med gravidoro

Gravidlycka blandat med gravidoro

Att gå i väntans tider med ett nytt litet liv inuti sig är märkvärdigt och speciellt på många sätt. Kanske är man uppfylld av längtan efter att hålla sitt barn i famnen, att möta blicken hos en alldeles ny liten människa eller att hålla pyttesmå händer i sina egna. Graviditeten kan också rymma källor till oro och rädslor.

läs mer
Dags att boka homeopati!

Dags att boka homeopati!

Vi har haft stor efterfrågan på homeopatiska tjänster hos oss och vi är väldigt glada att vi nu också har homeopati som en kompletterande terapi hos oss. 

läs mer
Är du högkänslig/HSP?

Är du högkänslig/HSP?

Högkänslighet är ett medfött personlighetsdrag som finns hos 15-20 procent av den globala befolkningen – jämt fördelat mellan kvinnor och män – liksom hos de flesta djurarter.

läs mer
Använder du ditt friskvårdsbidrag?

Använder du ditt friskvårdsbidrag?

En studie visar att fler än var tredje svensk som får friskvårdsbidrag inte använder det. Anledningarna är bristande motivation, inspiration och tid.
Hur gör du, utnyttjar du bidraget du får från din arbetsgivare? Alla våra terapeuter erbjuder behandlingar som du kan ta på ditt friskvårdsbidrag.

läs mer

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Du kan boka en tid via vår webbtjänst HÄR

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

RECEPTION

Måndag - fredag kl 8-17

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig till bästa hälsa