TERAPEUT

ADINDA FAGERSTRÖM

ADINDA FAGERSTRÖM

Akupunktör, Traditionell kinesisk medicin - TCM

E-post: adinda@halsosjalen.se
Mobil: 0733 – 15 33 15

Vem är Adinda?

Adinda är utövare och lärare i kinesisk medicin. Klassisk akupunktur och örtmedicin är grunden för hennes behandlingsmetod, vilket ger extraordinära och förutsägbara resultat. Hon har haft möjligheten och äran att förändra människors livshistoria flera gånger.

Vad arbetar Adinda med?

Adinda har specialiserat sig på att behandla komplexa kroniska sjukdomar, såsom ME/Cfs, Long Covid (Post Covid), fibromyalgi, kroniska smärttillstånd, IBS och autoimmun sjukdom. Vår västerländska medicin har ofta inte svaren på dessa medicinska tillstånd som kallas för funktionella diagnoser.

Kinesisk medicin kan reda ut orsaken och behandla hela personen. Genom att göra detta har många av hennes patienter fått sitt liv tillbaka, från ett liv som är begränsat till boendet för att efter behandling kunna komma tillbaka till jobbet och ha ett socialt liv.
Adinda guidar sina patienter genom varje steg på vägen.

En viktig tanke för att läka dessa tillstånd är att ”det finns ingen silverkula”, inte bara en orsak. Vi måste titta på alla delar som tillsammans gör summan. Dessa patienter får ofta tillfällig lindring när de tar ett nytt tillskott eller när de tillämpar en ny terapi eller vana, bara för att försämras igen efter någon månad.
Det är istället den underliggande mekanismen i kroppen som behöver behandlas. När vi gör det blir resultaten djupgående och långvariga.

Förutom komplexa kroniska sjukdomar arbetar Adinda även med psykologiska tillstånd som till exempel utbrändhet och depression, hudåkommor som akne, utslag och eksem, matsmältningsproblem (IBS, Crohns sjukdom, ulcerös kolit, magsår etc) samt gynekologiska besvär (smärtsamma menstruationer, endometrios, fertilitetsproblem, etc).
Hennes smärtbehandlingar har ofta en direkt effekt, inom några sekunder går smärtan ner. Många av hennes patienter säger -”Det är magiskt”.

Adinda letar alltid efter orsaken till problemen och när man löser dessa underliggande problem, läker kroppen och som ett resultat försvinner symptomen.

Adinda har studerat över hela världen och lärt sig av de bästa lärarna i akupunktur, örtmedicin och qi gong. Hon delar också gärna sin kunskap med andra terapeuter i Sverige och undervisar i post graduate kurser.
Hon motiverar andra akupunktörer att bygga framgångsrika kliniker, hjälper dem att tjäna samhället bättre och vill göra denna otroligt effektiva form av medicin tillgänglig överallt i Sverige.

Adinda hjälper dig med

Traditionell kinesisk medicin | Akupunktur | Örtmedicin

Omdömen – Adinda

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Vi är oftast upptagna med behandlingar, men svarar eller lyssnar av telefonsvararen så snart vi får möjlighet.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig

till bästa hälsa

- vi hjälper dig till bästa hälsa