TERAPEUT

Marie Myhrman-Howson

Marie Myhrman-Howson

Cert massageterapeut, Dipl medicinsk massageterapeut, Dipl yogamassör, Cert yogainstruktör

Vem är Marie?

Marie jobbar som massageterapeut. Hon är i huvudsak utbildad i Melbourne, Australien där hon har bott och arbetat under 28 år. I Melbourne hade hon sin egen massageklinik men jobbade också på en större klinik i nära samarbete med läkare och andra terapeuter.
Hennes mål är att hjälpa dig leva ett aktivt och rörligt liv utan muskelspänningar, värk och smärta.

Vad arbetar Marie med?

Med sin långa erfarenhet och sina många utbildningar kombinerar Marie de behandlingar och tekniker du behöver för att lösa just dina problem.

Klassisk massage bearbetar muskler och bindväv med olika grepp, vilket gör muskeln mjukare och mer elastisk. Det ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret och minskar stress.

Medicinsk massage behandlar mer specifika problem som till exempel löparknä, tennisarmbåge, nackspärr och frusen skuldra. Man använder djupgående tekniker, muskelstretchar och lägger ofta till koppningsmassage där det behövs.

Yogamassage är en djupgående och dynamisk massage med rötter i ayurveda och yoga. Massage- och yogabaserad stretching stimulerar flödet i kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Massagen utförs på golvet.

Lymfmassage är inte en muskulär massage utan jobbar med att stimulera och öka lymfflödet. Den stöttar bland annat utrensnings- och rehabiliteringsprocesser, inte minst efter cancerbehandlingar då svullnader i form av vätskeansamlingar (ödem) ofta uppstår i armar och ben.

Marie är också instruktör i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Dessa kunskaper införlivar hon alltid i sina behandlingar där till exempel andningen har en viktig plats.

Medicinsk yoga har utvecklats från Kundaliniyogan och är speciellt lämpad för dig som vill göra lite lugnare yoga . Vi gör yogapass med ordentlig vila mellan övningarna.

Det är en utmärkt form av yoga för dig med utmattningssyndrom och annan stressrelaterad problematik samt besvär i rygg, nacke, axlar, knä och höfter, huvudvärk med mera.

Marie ger privatlektioner i yoga där du kan få ett speciellt program, anpassat för just dina besvär.
När det ges tillfälle finns även yogaklasser för grupper. Klasserna passar ALLA och det krävs inga förkunskaper.

Omdömen – Marie

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Måndag - fredag kl 8-12

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig

till bästa hälsa

- vi hjälper dig till bästa hälsa