TERAPEUT

PADMAPRIYA MANOHARAN

PADMAPRIYA MANOHARAN

Indisk Naturläkare

Vem är Padmapriya?

Padmapriya arbetar som indisk naturläkare (Siddha) och terapeut. Hon har utbildats till naturläkare på The Tamilnadu Dr. MGR Medical University, Indien. I andra delar av Indien och världen kallas det för Ayurveda i stället för Siddha.
Hon har en stor passion för bättre hälsa vilket innebär att hon hjälper personer med deras fysiska, psykologiska och sociala välbefinnande. Balansen uppnås med enkla och effektiva hälsotips, naturpreparat och terapier.

Vad arbetar Padmapriya med?

Utvecklingen av det indiska naturmedicinsystemet (Siddha) går dock tillbaka 6000-3000 f kr i södra Indien. Systemet fungerar på grundval av fem element, tre uyirthathu (doshor), sex smaker, sju kroppsliga beståndsdelar, åtta diagnostiska metoder och 96 grundläggande principer. I andra delar av Indien och världen kallas det Ayurveda.

Alla personer har tre grundläggande uyirthathu (doshor); vatham, pitham och kabam (inom Ayurveda – vata, pitta och kapha) som bör vara i balans. När balansen är påverkad skapas störningar i kropp och själ som sedan kan leda till olika sjukdomar.

Hon arbetar mycket individuellt med varje klients unika doshor (konstitutioner), tar hänsyn till känslor, livssituation, säsong, geografi, kost och så vidare för att få en bättre hälsa som blir bestående. Det är mycket viktigt att ha en djupare förståelse för vad som verkligen kännetecknar doshorna och vilken typ av dosha just du tillhör.

Baserat på slutsatsen efter samtal, anamnes, undersökning och pulsläsning rekommenderar hon kost, livsstilsförändringar, örtmedicin, varmam (stimulering av vitala energipunkter), terapeutisk yoga och mudra (fingerställningar).

Padmapriya förstår och pratar svenska bra men kan behöva komplettera med lite engelska.

Omdömen – Padmapriya

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Måndag - fredag kl 8-12

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig

till bästa hälsa

- vi hjälper dig till bästa hälsa