TERAPEUT

Renée Hansson

Renée Hansson

Medicinsk fotterapeut

Vem är Renée?

Renée är medicinsk fotterapeut utbildad på Yrkeshögskolan i Göteborg. Det är en gedigen utbildning på tre terminer.  2013 började hon att jobba deltid på en vårdcentral i VG-regionens regi och driver eget resten av tiden sedan 2016. Hon är också mitt uppe i en reflexologiutbildning på Kairons reflexologiskola och är färdig med den delen som kallas klassisk zonterapi. 

Vad arbetar Renée med?

Renée är van att jobba med alla typer av riskfötter, vilket innebär fötter som av någon anledning inte tål att bli såriga då dom ofta är svårläkta och riskerar att bli infekterade med en lång och komplicerad läkningsprocess. Hon använder all sin kunskap och erfarenhet för att du ska få de bästa råden och vården av dina fötter. 

Renée jobbar ofta med liktornar, nageltrång, förhårdnader, förtjockade naglar, nagelsvamp, sprickor och vårtor. Hon står även till tjänst med lättare avlastningar för att skydda huden på fötterna mot nötning och skav. 

Inte minst får du en skön och trevlig stunds avkoppling och det går lika bra att komma på en förebyggande fotvårdsbehandling bara för att det är så skönt, eller om du bara vill snygga till fötterna lite.
Du kan alltid välja mellan att avsluta med en skön fot och underbensmassage eller varför inte ett avslut med zonterapeutisk inriktning där du får en balanserande genomgång av fotens zoner.
(Om du vill ha en ren zonterapeutisk/reflexologisk behandling ska du besöka vår duktiga reflexolog Paula). 

Renée hjälper dig med

Fotvård

Omdömen – Renée

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Måndag - fredag kl 8-17

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig till bästa hälsa