KUNDALINIYOGA/MEDICINSK YOGA

Vad är kundaliniyoga/medicinsk yoga?

Kundaliniyoga är en av ursprungsformerna av yoga som kom till västvärlden under sena 60-talet. Det är en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform som ger snabb effekt.
Kundaliniyoga kan vara ett steg på vägen mot hälsa. Du behöver naturligtvis inte ha några speciella problem för att göra yoga. Oavsett vem du är och hur din verklighet ser ut kan yoga vara starten på en resa mot balans i kropp och själ.
Medicinsk yoga har utvecklats från Kundaliniyogan och är speciellt lämpad för dig som vill göra lite lugnare yoga . Du gör yogapass med ordentlig vila mellan övningarna.

När hjälper kundaliniyoga/medicinsk yoga?

Kundaliniyoga passar lika bra för gammal som ung, smidig eller stel. Yogan stärker dig fysiskt. Den mjukar upp muskler och leder vilket minskar problem i bland annat rygg, nacke, axlar, höfter och knän. Andningen förbättras och du ökar din lungkapacitet vilket ger mer energi. Nervsystemet stärks och hormonsystemet balanseras. Sömnen förbättras och du blir mer avslappnad. Du blir mer harmonisk, tillfreds och stabil.
Medicinsk yoga är en utmärkt yoga för dig med utmattningssyndrom och annan stressrelaterad problematik, besvär i rygg, nacke, axlar, knä och höfter, huvudvärk med mera.

Hur fungerar kundaliniyoga/medicinsk yoga?

Alla övningar vi gör kan anpassas till din förmåga och dina förutsättningar. Yoga handlar om att möta dig själv där du är just idag. Det kan vara en utmaning men det är inte en tävling. Genom att kombinera asanas (kroppsställningar), mudras (handställningar), pranayams (andningstekniker), mantran, meditationer, fokuspunkter och kroppslås skapas yogapass som hjälper oss till hälsa, självkännedom och balans i kropp och själ.
På Hälsosjälen kan du få privata yogaklasser i kundaliniyoga och medicinsk yoga för max 2 personer åt gången. Vid första mötet diskuterar vi dina behov, problemområden och önskemål och lägger upp ett personligt program för just dig. Ibland finns också möjlighet att gå i en större grupp.
Klasserna passar ALLA och det krävs inga förkunskaper.

Terapeut

Marie

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Måndag - fredag kl 8-12

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig

till bästa hälsa

- vi hjälper dig till bästa hälsa