HÄLSOSJÄLEN ÄR PARTNER I

integrativa-halsogruppen

 

 

PARTNERS IN HEALTH

 

 

HÄLSOSJÄLEN ÄR PARTNER I

integrativa-halsogruppen

PARTNERS IN HEALTH

akupunktur
Osteopati hos Hälsosjälen

NU SKA VI JOBBA INTEGRATIVT!
Vi har flyttat till Atlevas lokaler i GoCo Clinic House

VI GÖR SKILLNAD!

Många gånger får vi höra från lyckliga patienter att vi har gjort underverk – de har kunnat sluta med mediciner, de kan andas lättare, de kan börja träna igen, barnet fungerar bättre i vardagen och så vidare.
Detta är såklart oerhört glädjande för oss, men vi ser det inte som underverk vi gör, utan bara en logisk följd av vår behandling.
Vår utbildning, vår erfarenhet och vårt arbetssätt syftar till att hitta grundorsaker och rätta till obalanser så att du och din kropp själv hittar tillbaka till bästa hälsa. DET är ett naturens underverk!

Man kan få för mycket av det mesta, men aldrig hälsa!

...mer om Hälsosjälen

På Hälsosjälen arbetar ett team av handplockade specialister med långa gedigna utbildningar och mycket erfarenhet och kunskap, som alla brinner för att hjälpa dig till bästa hälsa. För oss innebär det att hjälpa dig till ett liv utan smärta, utan medicin och utan ångest. Istället vill vi ge dig ett bättre liv, en lättare vardag och möjligheten att leva ett mer levande liv.

Redan när du kommer in till vår välkomnande och läkande miljö känner du att vi som arbetar på Hälsosjälen trivs med våra yrkesval och helhjärtat går in för att hjälpa dig till bästa hälsa. Du blir väl omhändertagen och vi ger god tid till att lyssna till dig. Vi har en hög professionalitet som ger dig trygghet och möjligheten till bästa hälsa.

Hos oss får du en individuell behandling med just det du behöver och vi letar alltid efter grundorsaken till dina problem. Målet är att kunna stimulera kroppens egen självläkande förmåga och förstå uppkomsten till problemet, det är så du kan nå en varaktig hälsa.

Till oss kommer såklart de som vill ha lite avslappning och hjälp med förebyggande behandlingar. Många är också de som går med långvariga eller diffusa symptom som de inte tidigare fått hjälp med – då får vi möjlighet att tillsammans göra ett detektivarbete med att förstå orsaken och hitta en lösning för dig.

Kropp och själ hänger ihop, därför arbetar vi om behovet finns, i team runt dig som patient. För att uppnå en varaktig och stabil hälsa, behöver vi ta hänsyn till både fysisk, mental/själslig och biokemisk hälsa. Då behöver flera kompetenser kunna samarbeta. Det gör vi!

Vår vision som vi har gemensamt med WHO (världshälsoorganisationen) är att kunna arbeta tillsammans med den vanliga sjukvården. Att förena det bästa från båda världarna för att ge dig bästa hälsa, så kallad integrativ medicin.
Där sjukvården är enastående när det gäller många akuta sjukdomstillstånd är alternativmedicinen fenomenal med kronisk problematik och för att nå en långvarig hälsa och hitta obalanser i tid innan de uppträder som sjukdomar.
Tillsammans – patienter, terapeuter och läkare – kan vi nå fantastiska hälsoresultat. Men vi behöver samarbeta!

Hälsosjälen startades 1990 av Leif Widebert, först med massageterapi och senare osteopati. Under åren har centret därför utvecklats med fler terapeuter och många behandlingsformer.

TERAPEUTER I GOCO CLINIC HOUSE

LEIF WIDEBERT

LEIF WIDEBERT

Osteopat DO

SOLRUN GOTTEBERG

SOLRUN GOTTEBERG

Leg Naprapat, Funktionsmedicinare

ADINDA FAGERSTRÖM

ADINDA FAGERSTRÖM

Traditionell kinesisk medicin - TCM, akupunktur, örtmedicin, qi-gong

Du kan alltid få en kort kostnadsfri rådgivning om du kontaktar oss.

OMDÖMEN

[testify category="om-kliniken" font_size="34" autoplay_duration="6000"]

Vi blir jätteglada om du vill skriva ett eget omdöme om oss eller någon terapeut.
Du kan göra det via Google eller Facebook.

AKTUELLT

Podd om osteopati med Leif

Podd om osteopati med Leif

Vår osteopat Leif har pratat om hur han ser på osteopati, hur osteopati kan bidra till bättre hälsa och varför det är en viktig del av integrativ medicin.

läs mer
Enkel eller komplex trötthet – annan diagnos, annan behandling

Enkel eller komplex trötthet – annan diagnos, annan behandling

Trötthet är ett av de ord där vi alla tror att vi vet vad det betyder. Trots att den faktiska upplevelsen av det kan variera kraftigt från person till person. Efter många års klinisk erfarenhet och behandling av en stor mängd människor med utmattningstillstånd, finner jag att det finns två tydligt definierade typer av trötthet. Enkel trötthet och komplex trötthet.

läs mer

MER LÄSVÄRT!

KONTAKTA OSS

OBS! Ny adress från 1 sept 2023 - Entreprenörsstråket 6, hos Atleva i GoCo Clinic House
431 53 Mölndal

Telefon och mail hittar du under respektive terapeut

WEBBOKNING

Bokningen hittar du under respektive terapeut

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

Integrativ medicin - för din bästa hälsa

Integrativ medicin - för din bästa hälsa