akupunktur
Osteopati hos Hälsosjälen

Förändrat mitt liv

okt 8, 2024

Hej underbara Leif!
 
Jag kände att jag var tvungen att skriva till dig för att berätta att du helt har förändrat mitt liv, något jag hade slutat tro var en möjlighet. 
 
Efter förra gången är jag en annan människa. Jag är helt jämn i humöret, och är jag låg en dag finns det alltid en förklaring (sovit dåligt till följd av stress eller liknande), och det påverkar mig inte på samma sätt som förut. Jag har ingen PMS (ibland lite ont men det är jag bara glad över). Förut kunde mina PMS-perioder göra mig till en annan människa (arg, suicidal, hatisk, tog allt personligt, stark ångest, mm) – ALLT det är borta. Jag har, helt magiskt från ingenstans, börjat säga ifrån, oavsett vem det är jag tycker är orimlig, UTAN att det känns jobbigt överhuvudtaget. Förut fick jag alltid stark ångest, kliade mig mycket och sa oftast inget fast jag ville. Alla mina ätstörningstankar är helt bortblåsta! I vanliga fall brukar sådana tankar kunna hindra mig från att leva normalt och ohämmat, men jag insåg igår att jag hade gått ut på en promenad utan att så mycket som kolla mig i spegeln för att kontrollera hur jag såg ut innan. Det har aldrig hänt, mig veterligen, sedan jag var runt 10-11 år. Jag har nog faktiskt inte haft ångest en enda dag sedan jag var hos dig sist. Knuten i bröstet, som vi kämpat med i alla sessioner, är upplöst(!) och jag kan andas utan ansträngning med hela kroppen. Min kreativitet är 100% ohämmad, jag får idéer som är helt otroliga och som jag numera har modet att följa. Jag utför även allt med väldig noggrannhet, något jag nog nästan aldrig gjorde förr. Jag orkar betydligt mer än förut, men jag känner även väldigt tydligt av var min gräns går och följer den i den mån det går. Jag kan kontrollera mina impulser och själv reglera mina känslor. Jag har helt slutat med allt självskadebeteende. Och det mest sjuka – jag kliar mig knappt längre och mina eksem är så gott som läkta. 
Jag känner mig så fri. Jag är så full av livsglädje, kärlek och inspiration. Hela vår samvaro här hemma, mig och min sambo emellan, är helt förändrad den med. Hade det fortsatt som det gjorde tidigare hade han nog inte orkat med mig, och inte jag heller för den delen. Vi är närmre än någonsin och vår relation är så okomplicerad. 
 
Och apropå det som bubblade upp sist gällande min mor – jag gjorde en mäktig ritual när jag kom hem, och sedan dess känner jag mig helt befriad från henne. Vi har inte haft kontakt sedan dess, men jag har bestämt mig för att uttrycka delar av vad jag känner för henne och förklara varför jag inte vill ha kontakt med henne just nu. 
 
Du räddade mig Leif!! Jag kan inte med ord uttrycka vidden av min tacksamhet – jag har fått mitt liv tillbaka. Jag trodde verkligen inte att det var möjligt. Jag trodde att jag var utom all räddning, att jag alltid skulle vara sjuk. Jag önskar så att det fanns något motsvarande jag kunde ge tillbaka till dig – men det jag blivit given är den största gåvan jag någonsin fått så jag tror det blir svårt, men jag hoppas att du iallafall kan känna min enorma tacksamhet som jag numera alltid vaknar med i bröstet. Jag är mig själv igen, och det är till allra största del tack vare dig och din helande förmåga. Bara det att du alltid lyssnat och sett min smärta utan att döma den gjorde underverk. Tusen psykologer hade aldrig åstadkommit det du gjort för mig. 
 
Tack för att jag fick möta dig, för att jag fått bli hel genom dig. För det kommer det inte flyta en dag förbi där jag inte kommer tänka på och fyllas av den oändliga tacksamheten jag nu känner. Jag önskar sig allt gott i hela världen, och så hoppas jag att vi ses snart igen! 
 
Bamsekramar! 
/Fanny

KONTAKTA OSS

OBS! Ny adress från 1 sept 2023 - Entreprenörsstråket 6, hos Atleva i GoCo Clinic House
431 53 Mölndal

Telefon och mail hittar du under respektive terapeut

WEBBOKNING

Bokningen hittar du under respektive terapeut

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

Integrativ medicin - för din bästa hälsa

Integrativ medicin - för din bästa hälsa