För några månader sedan kom det in en man till mig med smärta under foten ungefär vid trampdynan. Han har dragits med detta i flera år och trott att det varit en vårta som orsakat smärtan. Han har därför då och då behandlat med receptfria läkemedel mot just vårtor.

Jag satte i gång och skrapade lite på ytan och tog bort förhårdnad hud som lagt sig över ”vårtan”. När jag kommit en bit ner så upptäckte jag att det inte alls var någon vårta utan helt enkelt en liktorn. Roten gick riktigt djupt och det var den som orsakat mannen smärta under flera år, som att gå på en intrampad tagg.

Han kom nu tillbaka och han hade inte haft någon smärta sedan jag fick bort roten till det onda. Tyvärr hade det börjat bygga på sig förhårdnader där den suttit men nu jobbar vi förebyggande, så det inte blir lika illa igen.

Behöver du hjälp och råd med att ta bort och förebygga förhårdnader, liktornar, förtjockade naglar, nageltrång, hälsprickor mm?

Välkommen till vår fotvårdsspecialist Renée. Du kommer att få en välgörande fotvårdsbehandling och bra råd för egenvård för just ditt problem. Men självklart så är du även välkommen om du bara vill skämma bort dig själv med en avslappnande fotvårdsbehandling i rofylld miljö.

Läs mer om Renée

 

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Vi är oftast upptagna med behandlingar, men svarar eller lyssnar av telefonsvararen så snart vi får möjlighet.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig

till bästa hälsa

- vi hjälper dig till bästa hälsa