”Jag var småförkyld mest hela tiden och sen började jag höra dåligt. Jag gick till vårdcentralen och de sa att jag hade vatten innanför trumhinnan som skapade ett lock. De satte upp mig på en tid till operation. Som tur var så fick jag homeopatisk behandling av Sara. Jag blev tokförkyld i två veckor, men efter det så släppte trycket i örat och locket försvann. Jag slapp operationen tack vare Sara och homeopatiska medel.”

Läs mer om homeopati

KONTAKTA OSS

OBS! Ny adress från 1 sept 2023 - Entreprenörsstråket 6, hos Atleva i GoCo Clinic House
431 53 Mölndal

Telefon och mail hittar du under respektive terapeut

WEBBOKNING

Bokningen hittar du under respektive terapeut

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

Integrativ medicin - för din bästa hälsa

Integrativ medicin - för din bästa hälsa