FREKVENSMEDICIN

Vad är frekvensmedicin?

 Frekvensmedicin är ett samlingsnamn för behandlingar som syftar till att undersöka och balansera människans energisystem för att ge kroppen goda förutsättningar att självläka.

Andra vanliga benämningar för frekvensmedicin är energimedicin samt bioresonans.

Utrustningen som används heter Eductor och är ett mycket avancerat databaserat instrument vidareutvecklad ifrån QXCI / SCIO, som hjälpt många människor till bättre hälsa och välbefinnande.

Eductor kan hjälpa dig att få information om din kropp när det gäller vitaminer, mineraler, aminosyror, fettsyror, enzymer, cirkulation, organ, känslor, stress, hormoner, meridianer och därmed finna grundorsaken till dina symtom. Förutom att ge information kring din kropp kan den även balansera ditt energisystem för att minska dina symtom samt reducera stress.

Utifrån en undersökning i Eductor kan Rickard ge livsstilsrådgivning kring kost, motion och sömn för att hjälpa dig till en sundare livsstil som passar just för dig. Om det visar sig att du lider av symtom orsakade av näringsbrister kan du även få rekommendationer kring näringstillskott för att hjälpa din kropp att komma i bättre balans.

När hjälper frekvensmedicin?

Nedan följer några av de hälsoproblem som Frekvensmedicin kan hjälpa dig med;

      Mage/tarm (IBS, lös avföring, diarré, förstoppning, växlar mellan hård och lös avföring, smärta före/efter/under måltid, uppblåsthet/uppspändhet under/efter måltid, trötthet efter måltid, sura uppstötningar, gaser, rapningar, illamående, crohns, ulcerös kolit)

      Huvudet/hjärnan (spänningshuvudvärk, molande huvudvärk, migrän, yrsel, hjärnstress, hjärntrötthet, koncentrationssvårigheter)

      Sömn (svårt att somna in, svårt att somna om, orolig/rastlös sömn med många uppvaknanden, mardrömmar, nattsvettningar)

    ME/CFS, utmattningssyndrom, trötthet, nedstämdhet, stress, rastlöshet, oro och ångest

      Muskler (trötthet, spänningar, domningar, får snabbt mjölksyra, restless legs)

Hur går frekvensmedicin till?

Vid en undersökning med Eductor är du uppkopplad med gummiband runt handleder, fotleder samt ett pannband. Dessa band innehåller elektroder och det är via dessa elektroder som Eductorn skickar ut frekvenser för att samla bioenergetisk information från din kropp.
Informationen från din kropp återkommer via elektroderna och analyseras och jämförs sedan automatiskt med över 9000 referensvärden som är registrerade i systemet. Hela mätningsprocessen tar ca 5 minuter och utefter den informationen kan en behandling skräddarsys som passar för just dig och dina besvär.

OBS: Rickard tar ej emot personer som har diagnostiserade allvarliga hjärtproblem, blodförtunnade mediciner, pacemaker, är gravida eller personer som tar fler än 5 receptbelagda läkemedel.

Terapeut

Rickard

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Vi är oftast upptagna med behandlingar, men svarar eller lyssnar av telefonsvararen så snart vi får möjlighet.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig

till bästa hälsa

- vi hjälper dig till bästa hälsa