Den 4/5 började Yvonne hos oss. De senaste 20 åren har hon jobbat som sjuksköterska och med friskvård och massage samt undervisat i mindfulness och givit stödsamtal i psykiatrin.

Yvonne har en holistisk syn på hälsan och anser att det alltid är viktigt att alla behandlingar anpassas efter individens specifika behov. Vi är alla unika.

Dessa behandlingar kommer Yvonne att erbjuda dig:

Svensk klassisk massage
Behandlingen mjukar upp spända muskler, ökar blodcirkulationen som kan lindra värk och även öka välbefinnandet. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar.

Lymfdränage
Behandlingen är en form av mycket lätt massage som stimulerar lymfflödet i kroppen. Den är särskilt lämplig för avgiftning, svullnader, före och efter plastikkirurgi och efter fettsugning.

Bindvävsmassage
Genom att lyfta och rulla huden får man bindväven som ligger direkt under huden att släppa taget. Det är en form av massage som kan vara smärtsam men kan få bort celluliter och andra ojämnheter i huden samt stela och fastvuxna ärr efter operation eller trauma. Bindvävsmassage anses öka blodcirkulationen och gör huden mer flexibel.

Taktil massage
Behandlingen utförs med lätt beröring som ger en lugnande och smärtstillande funktion då hormonet oxytocin frisätts av taktil beröring och varm temperatur. Passar de personer som önskar avslappning, smärtlindring och harmoni.

Vägledande samtal
I samtalet lyfts händelser, beteenden, attityder, vanor, kulturer och frågor som klienten har en önskan om att hantera på ett annat sätt. Vi kan genom ett gott samarbete i samtalet upptäcka nya möjligheter att hantera dessa situationer som kan passa klienten.

Välkommen att boka din tid online och läsa mer här. 

KONTAKTA OSS

OBS! Ny adress från 1 sept 2023 - Entreprenörsstråket 6, hos Atleva i GoCo Clinic House
431 53 Mölndal

Telefon och mail hittar du under respektive terapeut

WEBBOKNING

Bokningen hittar du under respektive terapeut

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

Integrativ medicin - för din bästa hälsa

Integrativ medicin - för din bästa hälsa