FERTILITET & INFERTILITET

Att bli gravid är en stor process i många steg och för många kan det innebära svårigheter att få alla delar att fungera optimalt.

Det som kan påverka möjligheterna till en befruktning, som i sin tur sedan leder till en fullgången graviditet, är allt ifrån att det finns strukturella problem i organ och vävnader, hormonella och andra obalanser i kroppens kemi till stress och psykologisk belastning.

För att optimera möjligheterna kan man därför behöva titta på alla ingående delar med en ordentlig helhetssyn på hela processen.

På Hälsosjälen arbetar flera professioner tillsammans för bästa förståelse och för bästa möjligheter att komma tillrätta med ett eventuellt problem. Ni kanske redan har försökt länge utan att lyckas bli gravida eller ni kanske enbart vill optimera möjligheterna inför en befruktning och graviditet.
I båda fallen rekommenderar vi en behandling med akupunktur, en strukturell översyn och balansering via osteopati samt ibland även zonterapi för en extra balansering av bland annat hormoner.

Kom ihåg att det är både mannen och kvinnan som skall fungera bra för att en befruktning skall vara möjlig. Det kanske därför är nödvändigt att både mannen och kvinnan genomgår en optimering till bästa hälsa.

I en del fall kan det också finnas behov av samtal och coaching för att släppa mentala låsningar om relationen har blivit belastad av den gemensamma önskan att bli gravida utan att lyckas.

Även i detta fall är 1+1+1 mycket större än 3 och den sammantagna effekten av behandlingarna bör mycket sannolikt öka era möjligheter att bli gravida.

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Vi är oftast upptagna med behandlingar, men svarar eller lyssnar av telefonsvararen så snart vi får möjlighet.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig

till bästa hälsa

- vi hjälper dig till bästa hälsa