FUNKTIONSMEDICIN

Vad är funktionsmedicin?

Funktionsmedicin är ”the medicine of why” och det innebär att man reder ut vad som är de bakomliggande orsakerna till dina symptom och ohälsa.

När hjälper funktionsmedicin?

Du kan få hjälp till att bättre förstå din egen kropp genom att kartlägga den.  Det kan vara för att komma till rätta med långvariga besvär som mag-/tarm-problem, hudåkommor, migrän, utmattning, hormonell obalans eller mer diffusa symptom. Det kan också vara att optimera din kropp och ditt mående i en krävande livssituation eller för att prestera bättre inom idrott.

Hur går funktionsmedicin till?

Tillsammans lägger vi ett pussel över ett stort antal faktorer i ditt liv och hälsa för att på ett systematiskt sätt kartlägga situationen och tidslinjen. Vi undersöker kroppen, ser på näringsbrister och tar reda på vilka system i kroppen som är påverkade.
Vissa pusselbitar är från din berättelse om din födelse och ditt liv, som du får lämna genom ett relativt omfattande frågeformulär innan ditt besök. Andra är med nuvarande aktuella symptom, tidigare behandlingar, sjukdomar och arvsanslag. Sedan avgör vi vilka pusselbitar vi ytterligare behöver ta reda på för att bilden ska träda fram ordentligt.
Till detta tar vi hjälp av olika typer av tester som analyseras i laboratorier.  Vi sammanfattar, gör en plan för hur vi ska jobba med det vi hittar, och gör en behandlingsplan för ett helhetsgrepp på din hälsa.

OBS! Första besöket till Funktionsmedicin bokas via vår reception.

Terapeut

Solrun

KONTAKTA OSS

OBS! Ny adress från 1 sept 2023 - Entreprenörsstråket 6, hos Atleva i GoCo Clinic House
431 53 Mölndal

Telefon och mail hittar du under respektive terapeut

WEBBOKNING

Bokningen hittar du under respektive terapeut

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

Integrativ medicin - för din bästa hälsa

Integrativ medicin - för din bästa hälsa