”När jag kom till Rickard första gången för att få hjälp med en krånglande höft, var jag tydlig med mina önskemål men Rickard kunde snabbt se att mina behov var större än så.

Har inte för vana att prata om min egen person med främmande människor men med Rickard kändes det helt naturligt. Han mötte mig med sina snälla ögon och med en unik förmåga att sprida trygghet omkring sig.

Med Rickard som bollplank har jag gjort stora framsteg på det personliga planet. Han har hjälpt mig att förstå vad jag saknat under mina tidiga år och vilka konsekvenser det fått i mitt fortsatta liv.

I vårt gemensamma arbete har jag blivit en person med tydligare gränser och med en ökad medvetenhet om både mina styrkor och utvecklingsområden. Jag har dessutom blivit av med många till synes omotiverade rädslor, vilket har gett mig en mycket större frihet i livet.
Som bonus har min familj fått en gladare och i många stycken snällare maka och mor och över huvud taget har jag blivit mer tillgänglig för min omgivning.

Jag rekommenderar Rickard varmt för alla som på något sätt vill arbeta med sig själv i syfte att få ut så mycket som möjligt av sitt liv.”

Läs mer om samtalscoaching/vägledning. 

KONTAKTA OSS

Baggåkersgatan 6B
431 53 Mölndal
031-27 00 65
info@halsosjalen.se

WEBBOKNING

Här kan du boka en tid via vår ONLINEBOKNING

RECEPTION

Vi är oftast upptagna med behandlingar, men svarar eller lyssnar av telefonsvararen så snart vi får möjlighet.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet alla dagar i veckan för att det alltid ska vara lätt att hitta en tid. 

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

Hälsosjälen

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

- vi hjälper dig

till bästa hälsa

- vi hjälper dig till bästa hälsa