LIVETS & HÄLSANS TRÄD

Konstnären Annica Petterson har i samarbete med oss, och i inspiration från eget besök på Hälsosjälen, målat detta fantastiska konstverk som i många aspekter visar och symboliserar Hälsosjälens vision och arbete med att ge bästa hälsa till våra patienter och klienter.

 
Vi ger dig tid och lyssnar på dig.

Tavlan har toner av varma och mjuka färger som inspirerats av miljö och mottagande på Hälsosjälen.

Centralt i tavlan ser du båtarna på livets seglats mot ett varmt och välkomnande solljus i en fjärran framtid. Båtarna guidas runt öar och skär på sin väg av fyren och via det glittrande rena och läkande solljuset i havet. Hälsosjälen vill gärna vara din fyr som leder dig och ger dig ljus och värme när du behöver det som mest.

Trädet visar att vi behöver bygga en kraftfull stam med djupa stadiga rötter som hjälper oss att stå stadigt när livets föränderliga vindar blåser. Kraften i vindarna fyller våra segel och för oss framåt.

Hälsosjälen vill och kan vara din stadiga stam med djupa rötter, som med sitt grenverk av stödjande och kärleksfulla fingrar hjälper dig att vårda, stötta och stimulera din egen läkningskraft.

Alla små figurer som finns överallt, visar alla de olika vägar och sätt som vi tar oss fram i livets grenverk. Somliga kämpar sig framåt med stor kraft, någon håller sig krampaktigt fast för att inte falla och vissa är mer avslappnade och njuter av klättringen även på de lite tunnare grenarna.

Balansen och jämvikten i livet är en förutsättning för välmående och hälsa.
Äggskalet på höger sida av trädet är fyllt med de mörkare och tyngre stenar vi kan råka ut för, men balanseras upp av innehållet i det vänstra äggskalet som är fyllt med varm, röd läkande kärlek och hälsa. När vi hittar en balans mellan de båda, kan vi med kraft växa rakt upp mot det vi från början är ämnade att vara.

Balansen symboliserar också aspekterna av konventionell medicin och alternativ medicin.
När vi arbetar med båda kunskaperna i balans och vid rätt tillfälle, integrativ medicin, får vi mest kraft att hitta din bästa läkning och hälsa.

Tavlan förmedlar inte allt om vi endast tittar på en del av den, vi behöver se hela för att förstå delarna.
För att förstå dig och för att kunna guida och stötta dig till bästa hälsa behöver vi titta på hela dig, kroppsligt, mentalt och själsligt.

I ägget överst på hjärtat håller nya kristallklara och livskraftiga bubblor på att födas. De strömmar ut mot en ny tid av hälsa och kraft för att spridas i världen.
Bubblorna kommer så småningom att grumlas av livet och till sist att dala till marken och spricka. Det behöver därför hela tiden skapas nya, rena och kristallklara bubblor från nya ägg som får sin näring från de gamla spruckna bubblorna. Livets cirkel sluts.

Bubblorna är Annicas signum som följer henne i alla hennes verk.

Det kan vara du som i fullständig frid, harmoni och balans lyfter mot det okända på en av bubblorna överst på tavlan.

 

Lycka till på resan, vi hjälper dig på vägen till bästa hälsa.

KONTAKTA OSS

OBS! Ny adress från 1 sept 2023 - Entreprenörsstråket 6, hos Atleva i GoCo Clinic House
431 53 Mölndal

Telefon och mail hittar du under respektive terapeut

WEBBOKNING

Bokningen hittar du under respektive terapeut

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

Integrativ medicin - för din bästa hälsa

Integrativ medicin - för din bästa hälsa