Kostrådgivning handlar om att dela med sig av sin kunskap om vad våra kroppar behöver för näring. En stor del av vårt välbefinnande styrs av det fysiska skick våra kroppar befinner sig i, något som i största grad påverkas av vår kost. 

En kostrådgivare kan hjälpa dig förstå varför du går runt och är trött på dagarna, varför du alltid har ett sockersug på eftermiddagen eller varför du inte ser några resultat från din träning. 

I en värld där medierna ena dagen förespråkar LCHF-dieten för att sedan byta till 5:2-metoden med periodisk fasta den andra, är det fullt rimligt att känna sig förvirrad kring hur man ska göra för att äta hälsosamt. Alla människor är olika, vilket innebär att metoder som får en människa att gå ner i vikt kanske inte ger samma effekt hos en annan. Frågan är om man ens kan använda vikt som ett mått för att mäta hur hälsosam man är? 

Som kostrådgivare, med en fil kand i kostvetenskap, har jag stor erfarenhet kring dessa frågor och jag kan därmed hjälpa dig att reda ut alla frågetecken kring kost och näring. Låt mig hjälpa dig ta reda på hur du ska äta för att må bättre. Din kropp kommer att tacka dig. 

Läs mer om Camilla och kostrådgivning här. 

KONTAKTA OSS

OBS! Ny adress från 1 sept 2023 - Entreprenörsstråket 6, hos Atleva i GoCo Clinic House
431 53 Mölndal

Telefon och mail hittar du under respektive terapeut

WEBBOKNING

Bokningen hittar du under respektive terapeut

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

Integrativ medicin - för din bästa hälsa

Integrativ medicin - för din bästa hälsa