HÄLSOPROFIL

Vad är en hälsoprofil?

En hälsoprofil är en kartläggning av personalens hälsa på arbetsplatsen men det är även en kartläggning av din personliga hälsa.

När hjälper en hälsoprofil?

Företag idag har en hög press att vara flexibla utifrån efterfrågan. Att kartlägga och analysera hur hälsan ser ut inom ditt företag gör att du får reda på var insatser behöver implementeras.

Resultatet kan bli en gladare personal, vilket i sin tur ger en effektivisering. Sjukfrånvaro kan minska och du blir mer attraktiv som arbetsgivare. 

På det personliga planet kan det handla om att få ett kvitto på att man gör rätt eller tips och råd till förändring för att bibehålla eller förbättra sin hälsa.

Hur går en hälsoprofil till?

Hälsosjälens kost- och hälsopedagog Camilla kommer ut till ditt företag för att spara tid för er. En hälsoprofil startar med ett frågeformulär online som man i  förväg fyller i på egen hand.

Utvärderingen tar sedan 1-1,5 timma per person och innefattar ett samtal kring allt som rör hälsa (ex arbetsmiljö, kost, sömn, fysisk aktivitet, återhämtning, stress mm) men även blodprov, blodtryck, konditionstest samt en sammanställning till företaget över hälsoläget.

Kontakta Camilla för mer information och för en offert.

Om du som privatperson vill göra en hälsoprofilbedömning så går det utmärkt. Kontakta Camilla för information och tidsbokning.

Terapeut

Camilla

KONTAKTA OSS

OBS! Ny adress från 1 sept 2023 - Entreprenörsstråket 6, hos Atleva i GoCo Clinic House
431 53 Mölndal

Telefon och mail hittar du under respektive terapeut

WEBBOKNING

Bokningen hittar du under respektive terapeut

DATAPOLICY

För din trygghet är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar information som vi sparar om dig hos oss.
Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har på
Datainspektionens hemsida.

HITTA TILL OSS

Vår mottagning finns i Mölndal och till oss kommer många från Göteborg, Kungsbacka och närområdet, men vi har även mer långväga gäster.

För vägbeskrivning - klicka här

FÖLJ OSS

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få inspiration till bästa hälsa.

Integrativ medicin - för din bästa hälsa

Integrativ medicin - för din bästa hälsa